Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Multivariate analyser med STATA

en kort innføring

Multivariate analyser med STATA er relevant for alle som skal ha en kort innføring i å bruke statistikkprogrammet STATA.Eksempler på temaer som gjennomgås, er: Hvordan komme i gang med STATA, bruk av data-editoren og kommandofil-editoren, transformasjon av data og multivariate analysemetoder. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Multivariate analyser med STATA er relevant for alle som skal ha en kort innføring i å bruke statistikkprogrammet STATA.Eksempler på temaer som gjennomgås, er: Hvordan komme i gang med STATA, bruk av data-editoren og kommandofil-editoren, transformasjon av data og multivariate analysemetoder.

Boka vektlegger hvordan man skal utføre multivariate analyser, og det presenteres enkle tolkninger av resultater. Det anbefales i tillegg å bruke grunnleggende lærebøker innen multivariate analyser. Multivariate analyser med STATA er oppdatert i forhold til versjon 16, men de som har eldre versjoner, kan også bruke boka.

Randi Hammervold er førsteamanuensis i statistikk ved Handelshøyskolen NTNU. Hun har lang erfaring med å bruke ulike statistikkprogram som for eksempel SPSS, STATA og LISREL.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
236
ISBN
9788245018738
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Multivariate analyser med STATA:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv