Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fatte matte

for deg som vil tette huller i elementære matematikkunnskaper

Fatte matte er historien om de tre studentene Mona, Martin og Janne og om deres møte med matematikkfaget på høgskolen. De er tre nokså ulike mennesker, men de har en ting felles: Det er deler av det vi i dag regner som elementær matematikk, som de ikke kan og ikke forstår. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Fatte matte er historien om de tre studentene Mona, Martin og Janne og om deres møte med matematikkfaget på høgskolen. De er tre nokså ulike mennesker, men de har en ting felles: Det er deler av det vi i dag regner som elementær matematikk, som de ikke kan og ikke forstår.

Gjennom de tre får vi innblikk i hva vi kan gjøre for å lære matematikk. Vi får se de tre gjøre feil, vi ser dem få aha-opplevelser, og vi merker at de gradvis blir tryggere og flinkere i faget. Meningen er at vi skal kunne lære av Mona, Martin og Janne. Vi lærer mye matematikk, og vi lærer om å lære matematikk.

Fatte matte henvender seg til dem som har huller i sine elementære matematikkunnskaper. Mona, Martin og Janne er studenter ved en lærerhøgskole, men misoppfatningene de har, og feilene de gjør, er typiske for alle studentgrupper. Arbeidsteknikkene de bruker, er gode, moderne teknikker for alle som vil lære matematikk.

Detaljer

Forlag
Høyskoleforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
174
ISBN
9788276343151
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000
Originaltittel
Fatte matte
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fatte matte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv