Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I tallenes verden

"I tallenes verden" ledes leserne fram mot situasjoner og problemer som er egnet for aktiv eksperimentering og utforskning. Slik brytes det vanlige mønsteret der nytt stoff først presenteres og gjennomgås for at leserne skal praktisere den nye kunnskapen gjennom oppgaveløsning. Les mer

350,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
"I tallenes verden" ledes leserne fram mot situasjoner og problemer som er egnet for aktiv eksperimentering og utforskning. Slik brytes det vanlige mønsteret der nytt stoff først presenteres og gjennomgås for at leserne skal praktisere den nye kunnskapen gjennom oppgaveløsning.

Emner fra elementær tallteori danner en felles kontekst for arbeid mot overordnede mål, med mulighet for ulik vektlegging av stoff og kapitler. Boka sikter mot å gjøre lesere fortrolig med tallbegrep, tallregning og tallegenskaper, slik at de kan planlegge aktiviteter som stimulerer elevenes nysgjerrighet. Boka er aktuell på flere nivåer i den nye grunnskolelærerutdanningen. Den vil være egnet til å utvikle lærerkompetanse i utforskende og samarbeidende undervisningsformer og for diskusjoner og presentasjoner for hele klassen.

Emner som tas opp i boka er:
Tallfølger og figurtall, Primtall og primtallsfaktorisering, bevisteknikker.

Detaljer

Forlag
Caspar forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788290898668
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
I tallenes verden
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I tallenes verden:

QED 5-10

Trond Stølen Gustavsen
Paperback 
1199,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv