Matematikk for ingeniørfag

med numeriske beregninger

; Johannes Kleppe ; Tore A. Kro ; Jon Eivind Vatne

Ny matematikkbok tilpasset fellesemnene i matematikk på bachelornivå i ingeniørutdanningen.

Boken følger retningslinjene til den nye rammeplanen fra 2011 og dekker både analytiske og beregningsmessige løsningsmetoder. Les mer
Vår pris
759,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 30.06.20

Vår pris: 759,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 30.06.20

Om boka

Ny matematikkbok tilpasset fellesemnene i matematikk på bachelornivå i ingeniørutdanningen.

Boken følger retningslinjene til den nye rammeplanen fra 2011 og dekker både analytiske og beregningsmessige løsningsmetoder.
Matematikk for ingeniørfag inkluderer en digital arbeidsbok. Det vil si at studenter og forelesere får tilgang til henholdsvis å løse og publisere/distribuere oppgaver i tilknytning til verket.
Kort om forfatterne:Martin G. Gulbrandsen er førsteamanuensis i matematikk ved Universitetet i Stavanger. Dr. Scient. ved Matematisk institutt, Universitetet i Oslo, 2006.Johannes Kleppe er førsteamanuensis i matematikk avdeling for teknologi, Høgskolen i Buskerud. Dr. Scient. ved Matematisk institutt, Universitetet i Oslo, 2005.Tore August Kro er førsteamanuensis i matematikk ved Høgskolen i Østfold. Dr. Scient. i matematikk, Universitetet i Oslo, 2005.Jon Eivind Vatne er førsteamanuensis i matematikk ved Avdeling for ingeniørutdanning, Høgskolen i Bergen. Dr. Scient. ved Matematisk institutt, Universitetet i Bergen, 2002.
Les prøvekapitler og se innholdsfortegnelse her:

Fakta