Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den nye Atkins-dietten

gå ned i vekt og opp i livskvalitet med verdens fremste lavkarbokosthold

Atkins-dietten er en kostholdsfilosofi der hovedprinsippet er å erstatte karbohydrater i kosten (stivelse, sukker, m.fl.) med sunt og naturlig fett, i størst mulig grad. Dietten skapte voldsom debatt i USA på 70- og 80-tallet, og var en motvekt da lavfett- og vegetarkosten var det eneste som ble betraktet som sunt og helsefremmende. Les mer

119,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Atkins-dietten er en kostholdsfilosofi der hovedprinsippet er å erstatte karbohydrater i kosten (stivelse, sukker, m.fl.) med sunt og naturlig fett, i størst mulig grad. Dietten skapte voldsom debatt i USA på 70- og 80-tallet, og var en motvekt da lavfett- og vegetarkosten var det eneste som ble betraktet som sunt og helsefremmende. I dag er Atkins' teorier godt underbygget av forskning - denne e-boken referer til over 100 uavhengige studier.Atkins' metode faller i dag inn under LCHF-paraplyen, som i Norge og Sverige har flere hundretusen tilhengere. LCHF står for "Low Carb High Fat", som er et kosthold som går ut på å spise lite karbohydrater og ikke spare på det sunne, animalske fettet. I stadig flere studier fremkommer det at fett er helt nødvendig for at kroppen skal fungere som den skal - trolig er "lavfettparadigmet" den største tabben i nyere medisinsk historie.

Vend det døve øret til "lavfettparadigmet" du også - gå ned i vekt og opp i livskvalitet med verdens beste lavkarbokosthold!

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293154068
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The new Atkins-diet

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den nye Atkins-dietten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv