Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dr. Atkins nye slankerevolusjon

Dr. Atkins tror vi blir tykke fordi vi har stoffskifteforstyrrelser og ikke spiseforstyrrelser. Den maten han anbefaler deg å spise vil øke hastigheten på stoffskiftet, og når kroppen din har vennet seg til det vil den finne en ny måte å forbrenne fett på. Les mer

99,-
Paperback
Utsolgt
Dr. Atkins tror vi blir tykke fordi vi har stoffskifteforstyrrelser og ikke spiseforstyrrelser. Den maten han anbefaler deg å spise vil øke hastigheten på stoffskiftet, og når kroppen din har vennet seg til det vil den finne en ny måte å forbrenne fett på. Forfatteren presenterer i denne boken en høyprotein og karbohydratfattig diett som lover deg at du skal gå ned i vekt uten å være sulten eller behøve å telle kalorier. Har litteraturliste.

Medlemsvurdering:
Denne boken er absolutt et must hvis du har planer om å legge om kostholdet til Atkins-dietten. Den beskriver dietten og gir deg et inntrykk av hva du skal spise. Den forklarer også hvordan du skal gå frem for å legge til fler og fler matvarer i kostholdet ditt etter hvert som du går på kuren. Å kalle Atkins en diett er vel egentlig feil siden det ikke er snakk om en diett, men en omlegging av livsstil. Atkins er ikke noe du bør begi deg ut på uten å lese boken først. Du bør vite hva du skal spise og ikke spise. Så derfor anbefaler jeg at du investerer i denne boken. Det kan være en investering i livet.

Merksnodig

Detaljer

Forlag
Pantagruel
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
296
ISBN
9788279001911
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
Dr. Atkins new diet revolution
Format
20 x 13 cm

Kunders vurdering

M
Merksnodig – 15.11.2006

– Denne boken er absolutt et must hvis du har planer om å legge om kostholdet til Atkins-dietten. Den beskriver dietten og gir deg et inntrykk av hva du skal spise. Den forklarer også hvordan du skal gå frem for å legge til fler og fler matvarer i kostholdet ditt etter hvert som du går på kuren. Å kalle Atkins en diett er vel egentlig feil siden det ikke er snakk om en diett, men en omlegging av livsstil. Atkins er ikke noe du bør begi deg ut på uten å lese boken først. Du bør vite hva du skal spise og ikke spise. Så derfor anbefaler jeg at du investerer i denne boken. Det kan være en investering i livet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dr. Atkins nye slankerevolusjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv