Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Frisk og sunn med keto & lavkarbo

120 fristende oppskrifter for en lettere livsstil

I «Frisk og sunn med KETO & LAVKARBO» gir Jane Faerber deg oppskriften på å få varig suksess med din lavkarbolivsstil. Boken er både til deg som ønsker å oppnå vekttap med KETO og til deg som bare gjerne vil spise deilig og velsmakende mat uten sukker og stivelse. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I «Frisk og sunn med KETO & LAVKARBO» gir Jane Faerber deg oppskriften på å få varig suksess med din lavkarbolivsstil. Boken er både til deg som ønsker å oppnå vekttap med KETO og til deg som bare gjerne vil spise deilig og velsmakende mat uten sukker og stivelse.

Jane Faerber driver Nordens mest besøkte lavkarbo- og KETO-blogg, og har gjennom ti år satt lavkarbokost på dagsordenen og menyen ikke bare hos danskene, men også hos de mange trofaste leserne i Norge. Hennes store popularitet skyldes de velsmakende og enkle oppskriftene, og den tydelige effekten kosten har på både vekt og velvære.

Med 120 energiberegnede og fristende oppskrifter til både frokost, lunsj, middag, tilbehør, bakverk og desserter er «Frisk og sunn med KETO & LAVKARBO» den boken som viser vei til en langtidsholdbar lavkarbolivsstil uten savn.

Medlemsvurdering:
Veldig bra bok som viser hvordan man kan bruke keto for å kickstarte vekttapet, og deretter finne sin livsstil med lavkarbo. Kjempefine oppskrifter med ingredienser man får tak i overalt i Norge. Anbefales!

Mie

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
283
ISBN
9788293493778
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
De bedste fra Madbanditten
Format
26 x 20 cm

Kunders vurdering

M
Mie – 19.01.2022

– Veldig bra bok som viser hvordan man kan bruke keto for å kickstarte vekttapet, og deretter finne sin livsstil med lavkarbo. Kjempefine oppskrifter med ingredienser man får tak i overalt i Norge. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frisk og sunn med keto & lavkarbo:

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-

Blond

Joyce Carol Oates
Paperback 
189,-
 

Mitt rom

Svein Tore Bergestuen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Handlekurv