Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hjertegod mat

Har du fått beskjed av legen om at du har for høyt kolesterol, blodsukker eller blodtrykk? I Hjertegod mat finner du Fedons beste råd om hvordan du kan spise riktig, samt 100 hjertevennlige retter basert på verdens sunneste kosthold: middelhavskostholdet. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Har du fått beskjed av legen om at du har for høyt kolesterol, blodsukker eller blodtrykk? I Hjertegod mat finner du Fedons beste råd om hvordan du kan spise riktig, samt 100 hjertevennlige retter basert på verdens sunneste kosthold: middelhavskostholdet.
Maten er basert på grønnsaker, bær, avokado, nøtter, fisk, skalldyr, kjøtt, belgfrukter, olivenolje, friske urter og sjokolade. Dette er maten som forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser - og det er enkelt, trygt og sunt.

I boken finner du også informasjon om hvordan kolesterol virker i kroppen, hvordan du finner ut om du har risiko for å få hjerte- og karsykdom, og hva du kan gjøre for å styrke hjertet ditt ytterligere.

Hjertevennlig middelhavsmat reduserer kolesterol, blodtrykk og blodsukker forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser er enkelt, trygt og sunt og veldig godt!
fedon.no

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
201
ISBN
9788202704643
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Hjertegod mat
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjertegod mat:

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv