– Jeg har mange, mange kokebøker, men denne er den beste jeg har. Flotte oppskrifter, fine illustrasjoner. Men det beste er at til hver oppskrift står litt om når du kan lage retten. En til to dager før, eller noen timer
Stiansen inviterer til fest
"Årets beste norske kokebok"
Oppland Arbeiderblad
KÅRET TIL BESTE NORSKE KOKEBOK 2008
KÅRET TIL VERDENS BESTE FESTBOK 2009
Hvert år ønsker Stiansen tusenvis av gjester velkommen til sine restauranter Statholdergaarden og Statholderens Krostue.
Les mer
449,- Spar: 40,-
KÅRET TIL VERDENS BESTE FESTBOK 2009
Hvert år ønsker Stiansen tusenvis av gjester velkommen til sine restauranter Statholdergaarden og Statholderens Krostue. På fritiden inviteres gjerne familie og gode venner hjem til middagsselskap og fest. I denne boken er det deg dørene åpnes for. Du får en innføring i alle forberedelsene som ligger bak en vellykket fest, fra organisering av kjøkkenet til valg av vin og pynting av bord.
Men først og fremst er dette en matbok. En sjenerøs, ujålete og inspirerende bruksbok som snarest bør plasseres i gripeavstand fra kjøkkenbenken. Bent, som også er verdensmester i kokekunst, har sørget for at bokens flotte menyer og retter er presentert på en måte som gjør at folk flest kan få dem til. Du kan risikere å bli imponert - over deg selv!
21 festmenyer med mer enn 160 oppskrifter Flere hundre fotografier fordelt på 344 sider Tips om planlegging og gjennomføring av en vellykket fest Kurs i organisering av kjøkken og råvarer Praktiske råd og tips til vertskapet Stiansens vinkurs Lynkurs i sushi Egne handlelister for alle rettene i boken
For å gjøre festforberedelsene enklere for deg har Annette og Bent laget en nettside hvor du kan gå inn og skrive ut handlelister til alle rettene i denne boken. Her vil du også finne forslag til invitasjoner og bordkort, og du finner svar på hvilke viner som passer til hvilke matretter.
Medlemsvurdering:
Jeg har mange, mange kokebøker, men denne er den beste jeg har. Flotte oppskrifter, fine illustrasjoner. Men det beste er at til hver oppskrift står litt om når du kan lage retten. En til to dager før, eller noen timerArild Nilsen
Detaljer
- Forlag
- Font
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 341
- ISBN
- 9788281690028
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2008
- Format
- 29 x 25 cm
- Nr
- 9003657
- Priser
- Beste norske kokebok 2008
Anmeldelser
"Årets beste norske kokebok"
Oppland Arbeiderblad
"Dette er en fabelaktig må-ha-bok med lekker kokekunst og folkelig barneselskap om hverandre."
KK
"Og vi begeistres. Vi snur terningen til seks."
Aftenposten
"Nylig ble Bent Stiansens "Inviterer til fest" kåret til årets beste norske kokebok, og det var pinadø korrekt. Stiansen forstår deg bedre enn du forstår deg selv."
Bergens Tidende
"Ekteparet Stiansen har levert en ny praktbok, tvers gjennom fristende og vakker, samtidig som den er praktisk i bruk, til og med med egen nettside hvor du kan printe ut handlelister til hver eneste rett i boken! Og så er det fantastisk bok og sitte å bla i!"
Det gode liv
"Må-ha kokebok!"
Kamille
"Festbibelen (...) I sin nye bok øser de to matperfeksjonistene av sine solide erfaringer med å holde selskap."
VG
"Årets overdådige kokebok (...) er gjennomtenkt og designet til fingerspissene (...) Man er i eksepsjonelt trygge hender når man overlater det faglige og kreative til Bent Stiansen."
Dagens Næringsliv
"Mesterlig fra en mester!"
Halden Arbeiderblad
"En komplett festoppskrift er hva Annette og Bent Stiansen presenterer i sin nye bok (...) fra velkomstdrinken til den avsluttende nattmaten. Det hele er ujålete og lekkert, og noe enhver hobbykokk kan greie."
Moss Avis