Vennemat - Ida Marie Aamot Storbakken

Vennemat

; Karina Lange (Fotograf) ; Ida Marie Aamot Storbakken (Fotograf)

Denne kokeboken gjør at du får lyst til å invitere de du er glad i på et herlig måltid. Boken er perfekt for deg som skal ha klubb, forening, har invitert vennegjengen eller familien på middag, eller ønsker å diske opp med digg mat, desserter og drinker til ulike sammenkomster. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Denne kokeboken gjør at du får lyst til å invitere de du er glad i på et herlig måltid. Boken er perfekt for deg som skal ha klubb, forening, har invitert vennegjengen eller familien på middag, eller ønsker å diske opp med digg mat, desserter og drinker til ulike sammenkomster.

Ida Marie Aamot Storbakken er tidligere restaurantkokk og driver den populære matbloggen og Instagram-kontoen Ida Maries mat. I Vennemat hjelper hun deg å lage gode, smakfulle retter uten å stresse hverken før eller etter gjestene har meldt sin ankomst. Alt som kan preppes i forkant er nemlig gull verdt når du får middagsbesøk.

Oppskriftene er beregnet for mange, og du får servert alt fra salater, supper, pasta, gryter, fiske- og kjøttretter, til tapas, sushi, desserter og drinker. Tilbehør og grunnoppskrifter setter prikken over i-en.

Hver oppskrift har utfyllende og detaljerte beskrivelser av hvordan du lager maten, og hva som kan lages i forveien, slik at du lærer og blir bedre på kjøkkenet mens du kokkelerer. Målet er å få deg til å lykkes med matlagingen, kose deg på kjøkkenet og ikke minst - du skal kunne nyte maten sammen med gjestene dine.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Frisk
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 215
ISBN: 9788284370644
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger