Glutenfritt kjøkken
Bente-Lill Øygard (Oversetter) ; Terje Øygard (Oversetter)
Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser
du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Les mer
Innbundet
Legg i
Vår pris:
99,-
(Innbundet)
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser
du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som
er kommet på markedet. Lær deg å lage frokostbrød med havre og blåbær, og prøv en deilig gresskar- og kastanje-risotto med
en kremet quinoa-dessert med kokos og mango til dessert. Underveis får du smarte tips, nyttige råd og næringsinnhold for hver
eneste rett.
- FAKTA
-
Utgitt:
2017
Forlag: Spektrum
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 128
ISBN: 9788231611486
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Gluten-free kitchen
Format: 26 x 21 cm
- KATEGORIER:
- SERIE:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger