Glutenfritt kjøkken - Bente-Lill Øygard

Glutenfritt kjøkken

Bente-Lill Øygard (Oversetter) ; Terje Øygard (Oversetter)

Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Les mer
Vår pris
99,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 99,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Lær deg å lage frokostbrød med havre og blåbær, og prøv en deilig gresskar- og kastanje-risotto med en kremet quinoa-dessert med kokos og mango til dessert. Underveis får du smarte tips, nyttige råd og næringsinnhold for hver eneste rett.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Spektrum
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 128
ISBN: 9788231611486
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Gluten-free kitchen
Format: 26 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger