Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Knallgodt

helt uten gluten

Tom Victor Gausdal har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte kokker og kokebokforfattere. Men hjemme lager han gjerne litt annen mat enn den han serverer ute. Fordi både kona Torill Schinstad og et av barna er glutenintolerante, har familien måttet finne nye måter å lage favorittmaten på. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Tom Victor Gausdal har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte kokker og kokebokforfattere. Men hjemme lager han gjerne litt annen mat enn den han serverer ute. Fordi både kona Torill Schinstad og et av barna er glutenintolerante, har familien måttet finne nye måter å lage favorittmaten på.
Sammen har Torill og Tom Victor lett etter oppskrifter, knep og ingredienser som gjør det mulig å lage knallgod mat, helt uten gluten.
Nå presenterer de sine beste løsninger: Middager, bakst, kaker og desserter så gode at du har lyst til å lage dem igjen og igjen. Knallgodt er en fullblods moderne kokebok - stappfull av fristende og varierte retter, oppskrifter og tips for hverdagskjøkkenet. Helt uten gluten.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
231
ISBN
9788232804931
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Knallgodt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv