– Kom i gang med fermentgering
Kom i gang med fermentering
Shane Peterson Søren Ejlersen Ditte Ingemann Ditte Ingemann (Illustratør) Irene Inman Tjørve (Oversetter)
Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av. Les mer
349,- Spar: 31,-
Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter.
Her får du alt du trenger for å gå i gang!
Detaljer
- Forlag
- J.M. Stenersens forlag
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 159
- ISBN
- 9788272016288
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Originaltittel
- Fermentering
- Format
- 25 x 18 cm
- Nr
- 8160872
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– God innføring i emnet
– Kom i gang med fermentering