Vel bevart mat
slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker : sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering
Tenk deg at de deilige smakene fra sommeren og høstens bær, frukt, grønnsaker og sopp kan vare gjennom hele vinteren! I denne boka kan du lære hvordan du best kan bevare de gode råvarene, og du får en rekke oppskrifter - både tradisjonelle og helt nye. Gi en hjemmelaget julegave i år, eller nyt smaken av noe du selv har produsert!
Les mer
449,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Tenk deg at de deilige smakene fra sommeren og høstens bær, frukt, grønnsaker og sopp kan vare gjennom hele vinteren! I denne boka kan du lære hvordan du best kan bevare de gode råvarene, og du får en rekke oppskrifter - både tradisjonelle og helt nye. Gi en hjemmelaget julegave i år, eller nyt smaken av noe du selv har produsert!
Råvarene finner du i naturen, i din egen hage - eller i hylla på butikken. Det viktigste er å høste eller handle i sesong, når råvarene er på sitt aller beste.
Råvarene finner du i naturen, i din egen hage - eller i hylla på butikken. Det viktigste er å høste eller handle i sesong, når råvarene er på sitt aller beste.
Detaljer
- Forlag
- J.M. Stenersens forlag
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 175
- ISBN
- 9788272016264
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- Vel bevart mat
- Format
- 26 x 20 cm
- Nr
- 8107580