Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klar for keto

den komplette boken om ketogen kost

Vil du bli din beste utgave av deg selv? Følger du en ketogen diett, får du muligheten til nettopp dette - det er i ketose at "the magic happens".

Med keto får du stabilt blodsukker og kroppen begynner å bruke fett som drivstoff. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Vil du bli din beste utgave av deg selv? Følger du en ketogen diett, får du muligheten til nettopp dette - det er i ketose at "the magic happens".

Med keto får du stabilt blodsukker og kroppen begynner å bruke fett som drivstoff. Når det skjer, reduserer du kroppens sårbarhet for betennelser, samtidig som du optimaliserer kroppens hormonbalanse. Da blir kroppen din veldig glad! I denne komplette boken om ketogen kost forklarer Martina Johansson på en tydelig og lettforståelig måte hva du skal spise, og hvordan du lærer deg å lytte til kroppens signaler. Lær hvordan du setter sammen riktige måltider som lar deg prestere bedre på jobb og trening, få bedre søvn og bedre fettforbrenning.

Det handler ikke om god helse, men om optimal helse. Bli din beste utgave av deg selv - det hele starter med maten. Dette er ingen mirkalkur eller en to-ukers quick fix; Keto er et valg du tar for å få det bedre - på alle måter! Keto er et livsstilsvalg og et valg om å spise mat som kroppen liker. Det er et kosthold som ikke bare holder deg frisk, men som også kan brukes i bekjempelsen av en rekke sykdommer og ubalanser.

Martina Johansson er en av Skandinavias fremste ambssadører på ketogen kost. Hun har spist keto i ti år, og blitt frisk fra alvorlig mage- og tarmsykdom.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Bokmål
ISBN
9788283110203
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Keto - den kompletta boken om ketogen kost

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klar for keto:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv