Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia.
Derfra bar det ut i den store verden. Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Innbundet
Utsolgt
Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia.
Derfra bar det ut i den store verden. For tusenvis av gutter på den tiden var det nok av jobber å få, eventyrlysten var stor, og mulighetene for en karriere til sjøs var ikke det verste å se fram til.
Der smakte unge Hyvik bacalao for første gang: det var ingen gastronomisk opp.levelse. Etter flere forsøk overvant han skrekken, og som de fleste sjøfolk, ble han en svoren tilhenger av bacalao.
Hyvik reiste hjem etter drøye 3 år og tok kokkskolen i Sandefjord. Etter 3 strake år på sjøen, tok han stuertskolen, også den i Sandefjord.
Skjebnen ville det slik at det var ledig jobb på Croftholmen Maritime Skole, som navnet var forandret til. I dag heter den Croftholmen Videregående Skole, med mange linjer, også hotel- og næringsmiddelfag. Hyvik underviste i kokkfag ved skolen.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
408
ISBN
9788230013151
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

A
Anne Kristin Myklebust – 08.03.2016

– Saknar bilder

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

1793

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-

1794

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv