Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gratis mat fra havet

ville og velsmakende delikatesser fra sjø og fjære

Med havet og fjæra som spiskammer.
Havet og norskekysten byr på uendelig mange delikatesser. De er helt gratis. Du må bare oppdage dem, så kan du sanke og fange mat til de mest utsøkte måltider, med et minimum av utstyr. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Med havet og fjæra som spiskammer.
Havet og norskekysten byr på uendelig mange delikatesser. De er helt gratis. Du må bare oppdage dem, så kan du sanke og fange mat til de mest utsøkte måltider, med et minimum av utstyr.
Denne boka gir en oversikt over spiselige planter og dyr som du finner i og ved havet. Planter i strandsonen, skjell, krabber, snegler, tang og tare i fjæra, og fisk i havet. Strandplanter er fine å bruke som krydder og smakstilsetning i salater, og som tilbehør til og ingrediens i fiske- og skalldyrretter. Tang og tare er ikke bare næringsrikt, det er også smakfullt og godt. Fisk, skalldyr og skjell kan med fordel utgjøre en større andel av kosten vår, og forfatteren viser fram det store mangfoldet vi finner nær oss og de utallige måtene vi kan tilberede det på. Boka inneholder over 70 lekre oppskrifter basert på strandplanter og sjømat, med inspirasjon både fra Østen, Middelhavslandene og Norden.

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
213
ISBN
9788272016523
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Gratis mat fra havet
Format
26 x 20 cm
Nr
8143862

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gratis mat fra havet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv