Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tørrfisk til begjær

Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Les mer

410,-

450,- Spar: 40,-

Innbundet
Utsolgt
Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.

Detaljer

Forlag
Messel forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
128
ISBN
9788276310986
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
27 x 20 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tørrfisk til begjær:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Klippfisk

Trudi Henrydotter Eikrem
Innbundet 
409,- 449,-
 

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv