Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den grønne diabetesboka

Lær hvordan du setter sammen nydelige grønne måltider med maks næring og blodsukkervennlige ingredienser, og få herlige oppskrifter på alle dagens måltider!

I Den grønne diabetesboka får du sunne og velsmakende plantebaserte måltider som både forebygger og gjør deg friskere av diabetes 2. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Lær hvordan du setter sammen nydelige grønne måltider med maks næring og blodsukkervennlige ingredienser, og få herlige oppskrifter på alle dagens måltider!

I Den grønne diabetesboka får du sunne og velsmakende plantebaserte måltider som både forebygger og gjør deg friskere av diabetes 2. Men også du som har diabetes 1, vil ha nytte og glede av denne maten. Forfatterne, som har mange års erfaring med mat for god blodsukkerbalanse, tar for seg alle typer plantebasert kosthold, slik at du kan velge akkurat den maten du liker best og trenger mest. I tillegg til all kunnskap du behøver for å spise fullverdige og næringsrike måltider uten kjøtt og fisk, får du hele 80 oppskrifter på deilige frokoster og lunsjer, nydelige middager og småretter og søtt du kan kose deg litt ekstra med. Du får flere basisoppskrifter og en rekke gode tips om hvordan du kan variere rettene. Alle oppskrifter har næringsberegning.

Den grønne diabetesboka

er full av grønn matglede og god helse gir deg alt du trenger for å spise grønt, smakfullt og blodsukkervennlig gir deg kunnskap om hvordan du forebygger, blir bedre av eller helt frisk av diabetes 2 inneholder 80 oppskrifter på nydelig mat, praktiske råd og kjøkkentipsForfatterne har til sammen solgt over 90 000 bøker om diabetes og blodsukkervennlig mat

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
171
ISBN
9788202763312
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den grønne diabetesboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Naturleg
249,-

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv