Grønn gourmet
økologiske fristelser gjennom fire årstider
Kjøkkensjef Bente Westergård brenner for den økologiske smaksdimensjonen. På vakre Hellviktangen gård i Oslofjorden driver hun spisestedet Grønn Gourmet, basert på økologiske og kortreiste råvarer - i skjønn forening med det sesongen tilbyr av markens grøde. Les mer
409,-
449,- Spar: 40,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Kjøkkensjef Bente Westergård brenner for den økologiske smaksdimensjonen. På vakre Hellviktangen gård i Oslofjorden driver hun spisestedet Grønn Gourmet, basert på økologiske og kortreiste råvarer - i skjønn forening med det sesongen tilbyr av markens grøde. I denne boken deler hun sine kunskaper om hvordan du kan bringe det økologiske aspektet inn i ditt eget kjøkken, og lage sammensatte menyer i takt med årstiden.
Detaljer
- Forlag
- Iris forlag
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 251
- ISBN
- 9788293359043
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2023
- Originaltittel
- Grønn gourmet
- Format
- 26 x 22 cm