Grønnsakskokeboka

; Stian Floer ; Lars Petter Pettersen (Fotograf)

Med flere enn 400 enkle, lekende og fristende oppskrifter og svært gode bilder åpner Gausdal og Floer opp en ny verden for mange av oss. Grønnsaker er ikke lenger bare tilbehør til kjøtt og fisk, de skinner også når de har hovedrollen på tallerkenen.

aperitif.no

Kåret til Beste norske kokebok 2018 av nettstedet aperitif.no!

Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka som gir deg svaret.

Les mer
Vår pris: 437,-
Spar: 62,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Kåret til Beste norske kokebok 2018 av nettstedet aperitif.no!

Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka som gir deg svaret.

Tom Victor Gausdal og Stian Floer er blant Norges aller fremste kokker og kokebokforfattere, med over 300 000 solgte bøker. Nå har de slått seg sammen for å formidle sine beste oppskrifter og råd om råvarene de selv liker aller best: grønnsaker.

Grønnsakskokeboka er et nyttig, enkelt og inspirerende storverk, som garantert vil forandre måten du lager mat på - og gi alle i familien mer lyst på grønt til middag. I boka viser Tom Victor og Stian hvilke teknikker som egner seg best på grønnsakskjøkkenet og hvordan du komponerer de beste grønnsaksrettene til familiemiddagen eller lunsjen - enten du liker pasta, supper, salater, eggeretter, former eller bakverk, for å nevne noe. En fyldig oppslagsdel går gjennom alle grønnsakene du finner i grønnsaksdisken, gir råd om tilberedning og teknikker og samler alle grunnoppskriftene du trenger, fra grillet hjertesalat og glaserte gulrøtter til kålstuing og rotmos.

Enten du leter etter nye favorittmiddager for familien, eller sunt og spennende tilbehør til fisken eller kjøttstykket ditt, er Grønnsakskokeboka boka for deg. 

 

Fakta

Anmeldelser

Med flere enn 400 enkle, lekende og fristende oppskrifter og svært gode bilder åpner Gausdal og Floer opp en ny verden for mange av oss. Grønnsaker er ikke lenger bare tilbehør til kjøtt og fisk, de skinner også når de har hovedrollen på tallerkenen.

aperitif.no

Grønnsakskokeboka ble kåret til Beste norske kokebok 2018 ... virkelig i særklasse. Den er en ny, absolutt favoritt. Den er lett å bruke, forfatterne skriver empatisk om hvordan du kan tilpasse oppskriftene slik at de passer det som er i ditt kjøleskap eller din lokale butikk. Alt er gjennomsyret av en inkluderende og hyggelig holdning til kokekunst. Smakene er nydelige.

, Aftenposten