Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hellstrøms grønne hemmeligheter

Kos deg med mat som smaker godt og gjør godt – hver dag. Bli en magiker på kjøkkenet med Eyvind Hellstrøms smarte tips og fantastiske oppskrifter.

Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Årets beste kokebok 2021

«Hverdagsmaten vår hjemme handler om mangfold og enkelhet», sier Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan. «Vår mat er en kombinasjon av at vi elsker grønnsaker sammen med sjømat og kjøtt, men også som en fullverdig middag.»

Mesterkokkens beste tips
For kokebokforfatterne handler det om å skape litt magi i grytene; et gyllent triangel av smak, konsistens og estetikk servert på varme tallerkener. «Når vi står hjemme på kjøkkenet klare til å koke dagens middag, har vi alltid minst en grønn ingrediens med. Som solist eller som akkompagnement», sier de. I kokeboka finner du et mylder av oppskrifter på alt fra supper og salater til smakfulle risretter og mye mer.

«Jeg kan ikke lage god smak uten ferske grønnsaker.»

Eyvind Hellstrøm

Lykkelig ekteskap
Et eget kapittel er viet til komposisjoner, tilbehør og komplette retter, og boka rommer til sammen nesten tre hundre oppskrifter av mesterkokken. I tillegg til de rene grønnsakrettene får du grønnsakene i lykkelig ekteskap med alt fra naturens spiskammer. Det kan hende du rett og slett blir litt sunnere, litt gladere og, som bonus, bidrar til en litt grønnere og dermed mer bærekraftig klode.

Kun det beste
I tillegg til å trone på toppen av bestselgerlista i månedsvis har Hellstrøms grønne hemmeligheter blitt kåret til Årets beste kokebok 2021! «Rett på sak med enkle og gode oppskrifter,» mente juryen om mesterkokkens kokebok. «Den komplekse maten har jeg lagt bak meg for lenge siden. Oppskriftene i denne boken handler om å få inspirasjon til en grønnere verden. Nå rendyrker jeg enkelheten uansett hva jeg lager. Det må smake godt, og det må være sunt», sier Hellstrøm i en kommentar. «Jeg kan ikke lage god smak uten ferske grønnsaker, tomater, frukt, olivenolje og friske krydderurter», fastslår mesterkokken og forfatteren.

INNHOLD:

  • Salater
  • Supper og raguer
  • Toast og snacks
  • Ris og pasta
  • Komposisjoner, tilbehør og komplette retter
  • Poteter
  • Fritert
  • Desserter
  • Sauser, vinaigretter og basisoppskrifter

 

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
262
ISBN
9788248928287
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
27 x 22 cm
Nr
8192626
Priser
Norlis kokebokpris 2021

Medlemsblad

Om forfatterne

EYVIND HELLSTRØM (f. 1948) er Norges mest kjente mesterkokk med en rekke bokutgivelser og tv-programmer bak seg. Sammen med Truls Svendsen er han tv-aktuell i ny sesong av 'Truls à la Hellstrøm'. Hellstrøm var kjøkkensjef på gourmetrestauranten Bagatelle i 27 år. Han har den populære Instagramkontoen «hellstroms_verden», som han driver sammen med kjæresten, Anita Rennan.

ANITA RENNAN (f. 1980) er utdannet grafisk designer og har jobbet i reklamebyrå og med produksjonsledelse i flere tv-programmer. Hun har en lidenskap for fotografering og deler interessen for reise og mat med sin livspartner, Eyvind Hellstrøm.

Utdrag

Kunders vurdering

O
Oskar X – 18.10.2022

– Fant ingen hemmeligheter akkurat, men hva gjør man ikke for å tjene penger?!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hellstrøms grønne hemmeligheter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv