Den store kjøttkokeboka - Andreas Viestad

Den store kjøttkokeboka

; Mette Randem (Illustratør)

«Viestad kan å skrive, og denne boka er lekkert utformet. Mette Randem har tatt bilder som er både varme og delikate. Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, og Viestad legger vekt på å bruke hele dyret (...) Boka er en flott hyllest til kjøttet som råvare og en helhetlig tanke om utnyttelse av gode råvarer.»

Oppland Arbeiderblad Pluss Terningkast 5
Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret.

Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret.

Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland.

Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Oppland Arbeiderblad Pluss

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 355
ISBN: 9788202487256
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Viestad kan å skrive, og denne boka er lekkert utformet. Mette Randem har tatt bilder som er både varme og delikate. Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, og Viestad legger vekt på å bruke hele dyret (...) Boka er en flott hyllest til kjøttet som råvare og en helhetlig tanke om utnyttelse av gode råvarer.»

Oppland Arbeiderblad Pluss Terningkast 5

«Den store kjøttkokeboka er et veldig godt oppslagsverk i klassisk håndtering av dyreskrotten og dens forskjellige deler. (...) oppskrifter (...) i en lettfattelig og inspirerende stil. (...) Dette er en bok som godt kan ligge under juletreet (...)»

, A-magasinet