– En hyllest til lammet!
En hyllest til lammet!
Det norske lammekjøttet er noe av det beste vi har å by på! Nesten alt kjøttet som produseres, er økologisk. Dyrene får beite fritt ute, leve slik som dyrene skal gjøre og kvaliteten på kjøttet blir deretter. Forfatteren av denne boka mener det norske lammekjøttet er makeløst!
Lam gir en smaksopplevelse av de helt sjeldne. Lam kan brukes hele året, og i denne kokeboka finner du 102 oppskrifter fordelt på de ulike årstider - du får oppskrifter på fileter, eksotisk innmat, salater, oster og steker - og ikke minst lærer du å grille et helt lam, bruke hele dyret og lage ditt tilbehør selv fra grunnen av. Spis mer lammekjøtt - med god samvittighet!
En hyllest til lammet! er en økologisk kokebok for deg som elsker lam og som vil utvide menyen hjemme.
Kundevurdering:
En veldig flott skrevet bok med kjekke oppskrifter og og informasjonSølvia Endestad Aase
Detaljer
- Forlag
- Lille måne
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 151
- ISBN
- 9788293154785
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2014
- Originaltittel
- Lammkokboken
- Format
- 28 x 20 cm
- Nr
- 8048401
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– Dessverre helt ubrukelig for alle oss som ikke bor i nærheten av en slakter - eller slakter selv. Slaktere er mangelvare, likens avd. med spesialsortiment. Hovedtyngden av oppskrifter tar utgangspunkt i råstoff som ikke er å oppdrive uten spesielle forbindelser, eller som huskes fra min barndoms oppvekst på småbruket og høstens slakt. Veldig synd, men faktum. Ellers en koselig bok.
– En veldig flott skrevet bok med kjekke oppskrifter og og informasjon
– Denne kokeboka bør alle som liker lammekjøtt kjøpe. Mange gode oppskrifter til ulike årstider.