Hjortevilt
kjøttbehandling
Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken.
Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring – veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Les mer
Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring – veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Les mer
199,-
Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager
Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken.
Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring – veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Praktisk innrettet med mange gode tips for tiltak også når vær, transport eller skuddplassering skaper spesielle utfordringer.
Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring – veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Praktisk innrettet med mange gode tips for tiltak også når vær, transport eller skuddplassering skaper spesielle utfordringer.
Detaljer
- Forlag
- Vigmostad Bjørke
- Innbinding
- Spiral
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 63
- ISBN
- 9788241951329
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2020
- Originaltittel
- Hjortevilt
- Format
- 17 x 13 cm