Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hjortevilt

kjøttbehandling

Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken. Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring - veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager
Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken. Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring - veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Praktisk innrettet med mange gode tips for tiltak også når vær, transport eller skuddplassering skaper spesielle utfordringer.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Spiral
Språk
Bokmål
Sider
63
ISBN
9788241951329
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
17 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjortevilt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv