Hjortevilt
kjøttbehandling
Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken. Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring - veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Les mer
181,-
199,- Spar: 18,-
Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager
Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken. Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring - veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Praktisk innrettet med mange gode tips for tiltak også når vær, transport eller skuddplassering skaper spesielle utfordringer.
Detaljer
- Forlag
- Vigmostad Bjørke
- Innbinding
- Spiral
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 63
- ISBN
- 9788241951329
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2020
- Format
- 17 x 13 cm