Hjortevilt

kjøttbehandling

; Arne Nohr (Fotograf)

Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken. Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring - veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Les mer
Vår pris
136,-
Spar
13,-

Veil. pris: 149,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Spiral
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Spiral
Legg i
Vår pris: 136,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 149,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Alt du trenger å vite for å ta vare på og utnytte hjortevilt fra skudd til tallerken. Boken er basert på lang jegererfaring sammen med råd fra kjøttindustri og mattilsyn. Feltbehandling, partering, stykking og fryselagring - veileder både nybegynnere og de mer erfarne. Praktisk innrettet med mange gode tips for tiltak også når vær, transport eller skuddplassering skaper spesielle utfordringer.

Fakta