Viltkokeboka

enkle og fristende oppskrifter

; Magnus Skoglöf (Fotograf) ; Ann Høydalsnes (Oversetter)

Følelsen av å tilberede vilt som du har felt selv er vanskelig å slå. Selv om du ikke jakter selv, er råvarer fra våre skoger og marker det beste grunnlaget for et godt måltid. Her finner du retter med forskjellige stykningsdeler av viltet, og i de fleste oppskriftene kan du benytte akkurat det viltet som du har tilgang til: elg, hjort, rådyr, hare, villsvin, osv. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Følelsen av å tilberede vilt som du har felt selv er vanskelig å slå. Selv om du ikke jakter selv, er råvarer fra våre skoger og marker det beste grunnlaget for et godt måltid. Her finner du retter med forskjellige stykningsdeler av viltet, og i de fleste oppskriftene kan du benytte akkurat det viltet som du har tilgang til: elg, hjort, rådyr, hare, villsvin, osv. Klassiske nordiske smakstilsetninger blandes med inspirasjon fra hele verden. Ikke gå glipp av den sørafrikanske bobotien med kvernet kjøtt av elgkalv, shish kebab med flatbiff av elg, karrigryte med elgstek eller chili med kvernet elgbog. Eller hva med godt krydrete hjemmelagde pølser, en saftig burger eller pizza med tynne skiver av elgbiff? Retter som både jaktlaget og familien kommer til å elske! Anders Levén er en av Sveriges mest navngjetne kokker, kjent fra TV, radio og tidsskrifter. I snart tretti år har jakt og vilt vært hans store interesse. Her presenterer han et femtitalls nye oppskrifter for alle som jakter og elsker smaken av vilt.

Fakta