Til ungdommen
«Nok en gang har Hellstrøm og denne gangen The Rennans laga ei flott kokebok som igjen plasserer de helt der oppe.»
Nettavisen
Deilige milkshakes og smoothies. Pommes frites og hjemmelaget majones. Lekre sandwiches som er doble eller enkle. Nam. Denne kokeboka kan brukes av hele familien, men retter seg først og fremst til familiens tenåringer som vil servere noe godt til seg selv, venner og familie.
Les mer449,- Spar: 40,-
Skrevet av: Bente, Redaktør
Eyvind Hellstrøm har laget kokebok sammen med bonussønnen Nils. Nils lager rett som det er mat hjemme, men sier at han ønsker å gjøre det oftere. For Nils smaker maten aller best når han har laget den selv. Og matlagingen trenger ikke å være komplisert. Det handler mest om gode råvarer.
Det er lurt å starte i det små, altså lære seg å lage én god rett. Etter hvert kan man utvide til flere retter. Du bør være selvstendig, slik at du kan ha maten klar til resten av familien uten at de må legge for mye til rette. Maten skal være digg, og den skal se bra ut. Når du blir flinkere, er det gøy å leke seg frem til nye, gode smaker.
Til ungdommen, oppskrifter på digg mat gir deg oppskrifter som er lette å følge, og det viktigste: du blir inspirert til å lage noe skikkelig digg.
- Sandwich
- Fritert mat
- Kjøtt
- Egg
- Fisk
- Pasta
- Pizza
- Supper
- Salater
- Poteter
- Desserter
- Milkshakes
- Smoothies
- Sauser/tilbehør
Vi anbefaler
— En kokebok med fristende hverdagsretter signert Eyvind Hellstrøm ... kan det bli bedre?
Bente Einan Eriksen
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 200
- ISBN
- 9788248934158
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2023
- Originaltittel
- Til ungdommen
- Format
- 27 x 22 cm
- Nr
- 8221243
Om forfatteren
Eyvind Hellstrøm er prisbelønnet norsk gourmetkokk med en rekke tv-programmer og kokebøker bak seg.
Anita Rennan er utdannet grafisk designer og har jobbet i reklamebyrå og med produksjonsledelse av TV-programmer. Hun har tatt alle bildene til boka Til ungdommen, oppskrifter på digg mat.
Bla i boka
Anmeldelser
«Nok en gang har Hellstrøm og denne gangen The Rennans laga ei flott kokebok som igjen plasserer de helt der oppe.»
Nettavisen