Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bønner og linser

en kokebok med italienske klovner og indiske møll

  • Sunt og godt
  • GI-vennlig
  • Tips til koking, salting og bløtlegging
Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Bønner, erter og linser - alle er enige om at det er både godt og sunt. Billig er det også! Endelig finnes det en kokebok som i sin helhet er viet til de myke, runde, deilige variantene av belgfrukter i alle farger og fasonger.

Her er det 100 oppskrifter på alle slags retter, til og med snacks og kaker! Du får også en omfattende oversikt over ulike slag bønner, erter og linser. Stell og forberedelser er godt forklart, både bløtlegging, spiring og koking. Hermetiske varianter kan brukes i en stor del av oppskriftene, ofte til retter som lages på få minutter. Belgfruktene har strålende egenskaper hva angår smaksopplevelser og næringsinnhold - få bønnene ut av skapet, opplev de utallige mulighetene!

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
167
ISBN
9788205389854
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
25 x 20 cm
Nr
9005935

Kunders vurdering

R
Ragnhild – 21.04.2010

– Dette er mat som vi her i lille Norge bruker alt for lite, om du ikke er vegetariner da. I det store utland bruker de jo så mye mer av disse spennnde og sunne belgfruktene. Og endelig kom kokeboken som jeg har ventet på! For en ting er nå at man liker smaken av disse greiene, men hva gjør man med dem? Det er jo så mye mer enn chili con carne og tomatbønner man kan lage! Her i denne boken finner du svaret! Med gode og lettlagde oppskrifter guides du inn i bønnenes og linsenes verden. Om det så er salater eller gryteretter, eller bare noe nytt til søndagssteken, så er det tatta med. Det er og mange flotte bilder som gir deg vann i munnen. Det eneste du trenger foruten denne kokeboken og ingrediensene er litt planlegging da belgfukter skal bløtlegges, og en times koketid. Bon apetitt !

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bønner og linser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Smak!
Ny!

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv