Feinschmecker
et klassisk kjøkken
Knut Stene-Johansen ; Lars Petter Pettersen (Fotograf) ; Lars Erik Underthun (Bidragsyter) ; Vinay Tangen (Bidragsyter)
Veil. pris: 599,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Denne boken er en hyllest til Feinschmecker og Lars Erik Underthun, skrevet av Norges kanskje fremste matskribent i dag, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Oppskrifter og tips gir oss det beste av Feinschmeckers franskinspirerte kokekunst. Samtidig spør boken: Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie.
Boken er formgitt av den prisvinnende designerne Rune Døli og fotografert av Lars-Petter Pettersen, en av landets fremste matfotografer. Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en praktfull og gjennomført kvalitetsbevisst kokebok - og et restaurantportrett i bokform som det knapt er lagd maken til i Norge tidligere.
- FAKTA
-
Utgitt:
2018
Forlag: Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 303
ISBN: 9788232801572
Utgave: 1. utg.
Format: 30 x 23 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger