Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

I den sorte gryte

101 oppskrifter som gjør seg selv

«Ole Martin Alfsen er intet mindre enn et fyrverkeri av en kokk og matformidler ... Alfsen serverer gryter fra øverste hylle»

Nettavisen

I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet.De kalles både gryterett, «slow cooking» og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Les mer

436,-

479,- Spar: 43,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet.De kalles både gryterett, «slow cooking» og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta, slow cooked gryteretter og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen.

Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
255
ISBN
9788248929628
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
27 x 22 cm
Nr
8214999

Anmeldelser

«Ole Martin Alfsen er intet mindre enn et fyrverkeri av en kokk og matformidler ... Alfsen serverer gryter fra øverste hylle»

Nettavisen

«en skikkelig god kokk, og en dyktig formidler. Dette er en bra kokebok, med mat som er praktisk å lage til mange.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I den sorte gryte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv