– Dette er uten tvil den beste kokeboken jeg har lest på lenge. Denne boken er så utrolig mye mer enn en vanlig kokebok, her får du veldig mange gode og nyttige tips. Boka er lettforståelig med gode bilder og tekst. Løp og kjøp.
Kok & stek
«Solid og gjennomarbeidet. Oppskriftene er mangfoldige og varierte. (...) nyttig både for en nybegynner og en som er varm i trøya. Boka er pedagogisk og instruktiv og vil kunne være en oppslagsbok i årevis.»
Christopher Sjuve, Dagbladet
Kok & stek viser hvordan du får et perfekt resultat når du varmebehandler grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Det er mange måter å koke og steke på, og her får vi presentert de viktigste prosessene for et vellykket resultat: Koking, posjering, blansjering, confitering, sous vide, pannesteking, braisering, ovnssteking, grilling og fritering. Les mer
Hva skal til for at fisken får en gyllen brunfarge, samtidig som den er mør og saftig? Hvordan tilberede biffen uten at den blir uttørket og smakløs? Hva gjør du når du vil steke lammesteken eller oksekjøttet i ovnen i mange timer? Hvordan beholde grønnsakene friske og fargerike, selv etter en omgang i gryta?
I tillegg til teknikker og forklaringer på grunnleggende framgangsmåter, inneholder boka oppskrifter på retter av alle slag. Her er det enkle framgangsmåter som gjør at du selv blir stjernen på kjøkkenet. Så enkelt, og så smakfullt!
Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest. Kok & stek er i grunnen en komplett kokebok, for den inneholder også 198 oppskrifter.
Kok & stek er kokeboka du selv ønsker deg, og drømmegaven til alle som er glad i å lage god mat!
Kundevurdering:
Dette er uten tvil den beste kokeboken jeg har lest på lenge. Denne boken er så utrolig mye mer enn en vanlig kokebok, her får du veldig mange gode og nyttige tips. Boka er lettforståelig med gode bilder og tekst. Løp og kjøp.Per Erik Svenskerud
Detaljer
- Forlag
- Gursli Berg
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 285
- ISBN
- 9788293311256
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Format
- 27 x 20 cm
- Nr
- 8093768
- Priser
- Norlis kokebokpris 2016
Anmeldelser
«Solid og gjennomarbeidet. Oppskriftene er mangfoldige og varierte. (...) nyttig både for en nybegynner og en som er varm i trøya. Boka er pedagogisk og instruktiv og vil kunne være en oppslagsbok i årevis.»
Christopher Sjuve, Dagbladet
«Boken får et velfortjent og solid terningkast 5. - Svein Lindin, vinofil.no»