– Ga boka til begge mine voksne barn og deres bedre halvdeler! Vakte stor begeistring, også hos henne som jobber som kokk❣️
Kokkelære
«Dette er den åpenbare julegaven til alle som liker å lage mat, uansett hvilket nivå de måtte befinne seg på.»
Kine Hult, Stavanger Aftenblad
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære av Tom Victor Gausdal kan du endelig realisere denne drømmen. Les mer
Årets kokebok 2015
Kåret av Apéritif og Norli
Juryens begrunnelse:
"Det går tiår mellom hver gang det kommer ut en kokebok bok som vil bli stående som en klassiker. Tom Victor Gausdals Kokkelære er vår tids Schønberg Erken: Stor kokebok - et omfattende og svært anvendelig oppslagsverk som kommer til å bli et must i alle kjøkken - og som snarest bør bli standard lærebok ved alle norske skoler som utdanner kokker. Den bør også være obligatorisk for alle amatørkokker som drømmer om å spisse sin matlaging."
Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte.
Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på - eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt slik proffene gjør det. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer.
Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk!
Kundevurdering:
Ga boka til begge mine voksne barn og deres bedre halvdeler! Vakte stor begeistring, også hos henne som jobber som kokk❣️Gro Elin Christensen
Detaljer
- Forlag
- Forlaget Press
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 624
- ISBN
- 9788275477628
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2015
- Originaltittel
- Kokkelære
- Format
- 26 x 20 cm
- Nr
- 8079056
Bla i boka
Anmeldelser
«Dette er den åpenbare julegaven til alle som liker å lage mat, uansett hvilket nivå de måtte befinne seg på.»
Kine Hult, Stavanger Aftenblad
«... det er en omfattende og inspirerende utgivelse [...] opplegget er forbilledlig pedagogisk hele veien. For at det må komme flere utgaver av et slikt stort løft, er like sikkert som at smør er fett»
Espen Hauglid, Morgenbladet
«Kokkelære er smekkfull med enorme mengder kunnskap, og vil være en grunnbok som kommer til å bli brukt mange år frem i tid. Matinteresserte kan bare begynne å fråtse.»
Håvard Egge, entusiastiskmat.no
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– Dette er en imponerende bok. Det er vakkert, organisert, oppdaterte, og fullstendige. Hvis jeg måtte velge bare Ï©n book, så er det dette. Fra nybegynner til erfarne, dette er alt bra.
– En fantastisk god og lærerik bok.Anbefales til alle som liker og lage og kokkelere. Gode oppskrifter og lettfattelig stoff.
– Kjekke tips og triks - en personlig tvist.
– Kokkelære den store kokeboka
– Selv om kokeboken inneholder mange oppskrifter er den mer systematisk en vanligvis. For min del kunne den inneholdt enda mer teori. Oppskrifter finner man let på internett nå for tiden.