Norsk julemat
tradisjoner og oppskrifter
Dette er boka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge.
Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste.
Les mer
363,-
399,- Spar: 36,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Dette er boka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge.
Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste.
Aase Strømstad gir deg oppskriftene til alle julens gode matretter: Alt av bakst, kjøtt, fisk, desserter, julegodter og drikke - deilige fristelser!
Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.
Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste.
Aase Strømstad gir deg oppskriftene til alle julens gode matretter: Alt av bakst, kjøtt, fisk, desserter, julegodter og drikke - deilige fristelser!
Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.
Detaljer
- Forlag
- Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 159
- ISBN
- 9788204109965
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2006
- Format
- 28 x 21 cm
- Serie
-
Levende norske tradisjoner