Rå vare - Bjørn Tore Furset

Rå vare

årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter

; Marianne Nygård-Hansen ; Stian Broch (Illustratør)

«Boken gir et riktig matbilde av Oslo restaurantverden. Laget av de beste kokkene i Oslo, samlet sammen av Bjørn Tore Furset og krydret med vakre bilder og gode oppskrifter.»

, Vinofil.no Terningkast 5
Årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter


Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i denne boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter


Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i denne boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. Her får du oppskrifter fra Oslos beste kokker og dessuten det du trenger å vite om råvarer og valget av dem.


Her er oppskrifter på retter man får servert av kjøkkensjefene på Ekebergrestauranten, Argent Restaurant, Maaemo, Festningen Restaurant, Lofoten Fiskerestaurant, Sabaki, Grilleriet, Tjuvholmen Sjømagasin, Fursetgruppen Catering og nyåpnede Grand Café.


Bjørn Tore Furset er fra Stranda på Sunnmøre og er utdannet kokk. Han startet sitt eventyr på Lofoten Fiskerestaurant i 1996 som han senere kjøpte. Dette var starten på Fursetgruppen restaurant group. I dag driver han flere individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå. Han har i denne boken stått for utvalget av kjøkkensjefer og sydd bidragene sammen i samarbeid med markeds- og kommunikasjonssjef Marianne Nygård-Hansen, som også har en sterk lidenskap og interesse for mat. De utsøkte bildene er tatt av en av våre fremste matfotografer, Stian Broch.

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Svein Lindin, Vinofil.no

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 230
ISBN: 9788202504601
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger