Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stor kokebok for større og mindre husholdninger

kokning, bakning, syltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost, menyer, anretning

820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, slakting, utallige oppskrifter samt riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

Medlemsvurdering:
Ikke et vondt ord om Ingrid Espelid og hennes persillekvaster. Men har du noensinne lurt på hvordan man lager sin egen gjær, fra grunnen av? Eller trenger du instruksjoner i hvordan man slakter, skålder og stykker opp en hel gris? Er du lei av Grandiosa og panerte kyllingfileter fra Findus og vil heller sette Biff á la Diane, hjemmelaget gåsepostei, stuede jorskokker eller sitron-fanchonettes på spisebordet? Da er dette boken for deg. Først utgitt som den er i 1914, så inneholder denne boken alt dette og mer; også traustere retter som blodpudding, hakk, flatbrød og sylte. For det er nemlig en utbredt misforståelse at vår moderne kjøkken er så mye mer eksotisk og spennende enn det var i de såkalte gamledager. Dette er en stasbok som intet anstendig kjøkken bør være uten.

Mim

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Familieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
806
ISBN
9788282140775
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

M
MJB – 14.11.2017

– Dette kunne vært en fantastisk bok om den hadde blitt rustet opp litt. Det er et tungt språk i denne, og ikke så lett å forstå alle forklaringer. Men masse gode gamle som nye oppskrifter. En bok som er fin for de som er glade i å lage mat i fra bunnen.

M
Mim – 08.11.2008

– Ikke et vondt ord om Ingrid Espelid og hennes persillekvaster. Men har du noensinne lurt på hvordan man lager sin egen gjær, fra grunnen av? Eller trenger du instruksjoner i hvordan man slakter, skålder og stykker opp en hel gris? Er du lei av Grandiosa og panerte kyllingfileter fra Findus og vil heller sette Biff á la Diane, hjemmelaget gåsepostei, stuede jorskokker eller sitron-fanchonettes på spisebordet? Da er dette boken for deg. Først utgitt som den er i 1914, så inneholder denne boken alt dette og mer; også traustere retter som blodpudding, hakk, flatbrød og sylte. For det er nemlig en utbredt misforståelse at vår moderne kjøkken er så mye mer eksotisk og spennende enn det var i de såkalte gamledager. Dette er en stasbok som intet anstendig kjøkken bør være uten.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stor kokebok for større og mindre husholdninger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv