Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vår ære og vår mat

I Vår ære og vår mat blir vi med leseren inn på kjøkkenet til forfatterne Gert Nygårdshaug og Torgrim Eggen. Her forteller de hva de gjør når de lager mat og hvorfor. De røper smakfulle hemmeligheter, og vi får vite hva slags mat som må til når litteratur skrives. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
I Vår ære og vår mat blir vi med leseren inn på kjøkkenet til forfatterne Gert Nygårdshaug og Torgrim Eggen. Her forteller de hva de gjør når de lager mat og hvorfor. De røper smakfulle hemmeligheter, og vi får vite hva slags mat som må til når litteratur skrives. Her er full pakke: fra Torgrims amerikanske frokost, gjennom lunsjmåltider,småretter, supper, forretter, hovedretter og desserter til Gerts gedigne ostefat. Det vil videre bli et gjensyn med Gerts og Torgrims romanfigurer (som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av god mat) med et lite utvalg fra den skjønnlitterære backlisten.I tillegg til hjemlige favoritter fra Nygårdshaugs Tynset og Eggens Elg i solnedgang, får vi innblikk i matens betydning i den litterære research og blir med til Lisboas bakgater, Egypts pyramider, franske restauranter, New Yorks Harlem, mexicanske cantinaer, sveitsiske alper, spanske tyrefekterarenaer og Berlins matmarkeder.

Helene Uri dukker opp i en viktig gjesterolle der hun styrer en samtale med herrene Eggen og Nygårdshaug om forholdet mellom mat og litteratur. Med andre ord: en matbok som gir leseglede.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
171
ISBN
9788202363628
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
24 x 19 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vår ære og vår mat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kluter

Bitta Mikkelborg
Innbundet 
318,- 349,-

1984

George Orwell
Paperback 
140,-
 

Logg inn

Handlekurv