Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fattig student

Den perfekte kokeboken for deg som vil spise sunt og spare penger samtidig!

Hva gjør man hvis man er student og har mer lyst til å bruke penger på å være sosial enn på husleie og mat? Karen Elene Thorsen tok utfordringen på alvor og oppdaget fort at det var mye å spare på matbudsjettet ved å skrive handlelister, eksperimentere med billige basisingredienser og planlegge for en uke om gangen. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den perfekte kokeboken for deg som vil spise sunt og spare penger samtidig!

Hva gjør man hvis man er student og har mer lyst til å bruke penger på å være sosial enn på husleie og mat? Karen Elene Thorsen tok utfordringen på alvor og oppdaget fort at det var mye å spare på matbudsjettet ved å skrive handlelister, eksperimentere med billige basisingredienser og planlegge for en uke om gangen. Resultatet: halverte matutgifter, variert kosthold - og null matsvinn! På den superpopulære instagramkontoen @fattig.student begynte Karen å dele ukemenyer med handlelister og oppskrifter. Hun fikk umiddelbar respons og har nå en hærskare engasjerte følgere som lager mat på budsjett.

I denne morsomme og særdeles nyttige kokeboken fra «Fattig student» finner du 20 av de mest populære ukemenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett!

Medlemsvurdering:
Artig og nyttig bok. Fin for fattige studenter og pensjonister.

Gullmamma

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pilar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293516620
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

R
Rebecca – 21.09.2021

– Fattig Student

S
Sigrid Birkeland – 08.01.2020

– Bra bok

A
Anna Fodor – 22.12.2019

– Flott bok

L
Loriam – 23.11.2019

– Boken er laget for kvinner. En hankjønn som følger denne boken kommer til å sulte ihjel. Er du gutt så må du lage dobbel eller trippel porsjon. Derimot veldig bra bok for kvinner. Min lillesøster likte boken ihverfall.

G
Gullmamma – 15.10.2019

– Artig og nyttig bok. Fin for fattige studenter og pensjonister.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fattig student:

Se flere

Logg inn

Handlekurv