Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fyr opp!

5 steg til å bli gatas grillkonge

«Avmystifiserer grilling betraktelig ... Oppskriftene er ukompliserte, og jeg synes de fortjener ros for å snobbe ned grillingen.»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. Les mer

349,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer.

Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
153
ISBN
9788234718304
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Fyr opp!
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Avmystifiserer grilling betraktelig ... Oppskriftene er ukompliserte, og jeg synes de fortjener ros for å snobbe ned grillingen.»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fyr opp!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 
Fryd
199,-

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
199,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv