På grillen
rause smaker fra St. Lars
Andreas Viestad ; Jon Krog Pedersen ; Lars Laurentius Paulsen ; Mette Randem (Illustratør)
«I den nye Hakkespettboka, altså årets store verk om grilling, kan også suppe grilles (...) Sjelden blir man så sulten av å bla i en kokebok. Spørsmålet er: Stikke på restauranten eller fyre opp grillen?»
Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Grilling er livet! Det mener gjengen bak St. Lars, grillrestauranten på Bislett i Oslo. I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter, fra grilla salat og sjøkreps til grilla lammebog, og hamburgeren som DNs anmeldere mente var den beste de hadde smakt.
Enten du har engangsgrill eller grillmonster, eller om du vil grille i ovnen på kjøkkenet ditt, finner du garantert inspirasjon i boka med oppskrifter fra restauranten som har fått navn etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars.
- FAKTA
-
Utgitt:
2012
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 191
ISBN: 9788202382124
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 20 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger