Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Airfryday

Airfryeren har kommet for å bli! Hvis du ikke allerede har skaffet deg den praktiske boksen, tipper vi at denne boken gir også deg lyst på en airfryer.

Airfryer er en dings du kan fritere mat i uten å bruke mengder med olje. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Airfryeren har kommet for å bli! Hvis du ikke allerede har skaffet deg den praktiske boksen, tipper vi at denne boken gir også deg lyst på en airfryer.

Airfryer er en dings du kan fritere mat i uten å bruke mengder med olje. Digg mat, kjapp mat og hjemmelaget sunn mat - fastfood, altså.

På den populære Instagram- og TikTok-kontoen @kaaynelagermat under segmentet AirFryDay viser Kristoffer Kaayne Kaalsaas hver fredag hva boksen er best egnet til: snacks, kjappe middager, oppvarming av rester, one-pot-middager og ikke minst søtsaker. Du kan lage en perfekt biff med frossent kjøtt som utgangspunkt, skinnet på kylling blir sprøtt hver gang, og en bit restepizza blir like god som da du kjøpte den - om ikke bedre. Prøv Kaaynes populære oppskrifter som asiatiske grillspyd, fritert kylling, spareribs, digg biff, dounuts, cookies og mye mer.

Kaayne er Norges ukronede airfry-konge! Han vet hva som blir godt i airfryeren, og han er et friskt pust i matverdenen. Følg ham i sosiale medier @kaaynelagermat. AirFryDay er hans andre bok.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205595002
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Airfryday:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv