Molekylær gastronomi for alle
Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser.
Les mer
345,-
379,- Spar: 34,-
Innbundet
Utsolgt
Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser.
Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som:
- Souse-vide
- Sfærifikasjon
- Kulinarisk røyk
- Luft, skum og espuma
- Varme og kalde geléer
- Transglutaminase
- Hurtiginfusjon
- Ultrasonisk homogenisering
Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet.
Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 240
- ISBN
- 9788202445478
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2014
- Originaltittel
- Molecular cooking at home
- Format
- 23 x 21 cm
- Nr
- 8070318