Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Molekylær gastronomi for alle





Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Utsolgt




Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser.


Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som:


- Souse-vide

- Sfærifikasjon

- Kulinarisk røyk

- Luft, skum og espuma

- Varme og kalde geléer

- Transglutaminase

- Hurtiginfusjon

- Ultrasonisk homogenisering


Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet.

Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788202445478
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Molecular cooking at home
Format
23 x 21 cm
Nr
8070318

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Molekylær gastronomi for alle:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv