Kristines sunne søte

hverdagsgodt uten sukker

; Trond Hofvind (Illustratør)

For godt til å være sunt? Nei, da!

Det er lov å spise noe søtt og godt selv om det ikke er helg eller fest! Det handler bare om å velge oppskrifter uten raffinert sukker, samt å legge til litt ekstra protein og fiber. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

For godt til å være sunt? Nei, da!

Det er lov å spise noe søtt og godt selv om det ikke er helg eller fest! Det handler bare om å velge oppskrifter uten raffinert sukker, samt å legge til litt ekstra protein og fiber. Da blir det både sunt og søtt. Kristine Weber, som er kjent for sine populære oppskrifter på kjempegod, sukkerfri og enkel proteinmat, holder formen med en sunn livsstil, trening og et kosthold uten sukker i hverdagen.

I denne boken gir hun oss sine 50 beste oppskriftene på det søte, men sunne hun unner seg selv om det ikke er lørdag. Blant dem er det herlige smoothies, is, snacks, energibarer, sjokolade og kaker. Oppskriftene er fordelt i følgende kapitler: Kalde desserter, Kaker og bakst, Energibarer og snacks og Barnas søte favoritter.

Oppskriftene i barnas søte favoritter er med sunt søtt som frukt og bær og uten sukkererstatninger.

I tillegg til å gi oss oppskriftene sine, skriver Kristine inspirerende om hvordan hun tenker om kosthold, motivasjon og livsglede.

Dette er Kristine Webers femte bok. Hun er en populær blogger og bestselgende forfatter av Sunn og sterk med protein, Sunnere og sterkere med proteinrik mat, Kristines muskelmat og Sunnere livsstil med Kristine Weber. Hun er utdannet kostholdsveileder, og er tidligere norgesmester og nordisk mester i bodyfitness. Hun har tusenvis av følgere på kostholds- og treningsbloggen sin, kriweb.no og på @kriweb på Instagram.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 111
ISBN: 9788202531140
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger