Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Karlas kjøkken

hverdagsmat på menyen

«Når man leser denne boken, er det umulig å ikke bli inspirert til å gjøre hverdagsmaten litt mer spennende. En flott kokebok som passer for alle som liker god mat.»

Nanna Johannessen, VG

Hvem har vel ikke drømt om å få hverdagsmiddagen lagd av en ordentlig kokk? Restauranten Smalhans i Oslo har de siste årene gjort stor suksess med et enkelt helt konsept: Hver dag rydder topprestauranten bordene og serverer god og rimelig husmannskost til middag for byboere og småbarnsfamilier. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Hvem har vel ikke drømt om å få hverdagsmiddagen lagd av en ordentlig kokk? Restauranten Smalhans i Oslo har de siste årene gjort stor suksess med et enkelt helt konsept: Hver dag rydder topprestauranten bordene og serverer god og rimelig husmannskost til middag for byboere og småbarnsfamilier. Kokken bak ideen var Karla Siverts, kjøkkensjef på Smalhans fra restauranten åpnet i 2012 til hun døde av kreft 29 år gammel i 2016. Gjennom de fire årene på Smalhans komponerte Karla over tusen hverdagsmiddager til sultne og glade gjester. I denne boka har vi samlet de hundre aller beste av dem. Resultatet er en fest av en kokebok.

Karlas kjøkken er et unikt kokebokprosjekt. I boka har elleve norske toppkokker - alle nære venner og kolleger av Karla - gått sammen for å velge ut og lage de aller beste av Karlas legendariske husmannsretter fra Smalhans. Alle royalties går til Kokkekarlas legat, som ble opprettet etter Karlas død, og blant annet gir stipender til unge, kvinnelige kokker. Blant bidragsyterne til dugnaden er veteraner som Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal og Stian Floer
- samt nye kokkestjerneskudd som Tine Dingsøy Vik (Restaurant 1877, Bergen), Rune Hinnaland (Happolati) og Atli Mar Yngvason (Pjoltergeist).

Som bonus får vi Karlas berømte sauseskole, som lærer oss å lage saus både til hverdags og fest, samt tips og oppskrifter som gjør det lettere å bruke rester og råvarer optimalt. Karlas kjøkken en helt spesiell samling hverdagsmat for matglade mennesker i alle aldre - en bok som er lagd for å stå framme og brukes på kjøkkenet, ofte.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
253
ISBN
9788232801558
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
25 x 20 cm
Nr
8189838

Anmeldelser

«Når man leser denne boken, er det umulig å ikke bli inspirert til å gjøre hverdagsmaten litt mer spennende. En flott kokebok som passer for alle som liker god mat.»

Nanna Johannessen, VG

«Boka er full av gode tips. Du kan utvida oppskriftene ut frå tipsa som står i margen, noko eg synst er veldig kjekt.»

Anja Moen Hareim, nrk.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Karlas kjøkken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Naturleg
249,-

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Caraval
99,-

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
99,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv