Kraft og andre styrkedrikker

buljonger, supper og snop basert på kraft, gelatin og kollagen

; Nadin Martinuzzi (Fotograf)

Drømmer du om god helse, velfungerende fordøyelse, spenstig hud og glansfullt hår? Med kraft i kostholdet kan drømmen bli virkelighet.


I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Drømmer du om god helse, velfungerende fordøyelse, spenstig hud og glansfullt hår? Med kraft i kostholdet kan drømmen bli virkelighet.


I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter.


Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og alle ledd, bedrer søvnkvaliteten, og er kort sagt det beste anti-aging-middelet du kan få fordi den bygger opp bindevevet fra innsiden.


Å koke kraft er trendy, tradisjonelt og bærekraftig og kraft er tarmenes supermat!


Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, livskunstner, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs, både i kraftkoking, fermentering og eteriske oljer. Gry er faglærer i matkunnskap og matproduksjon ved Tunsberg medisinske skole. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for bloggen fra jordtilbord.no.

Fakta

Bla i boka