Ingrid - Ingar Sletten Kolloen

Ingrid

Ingrid Espelid Hovigs livshistorie, glitrende og varmt fortalt av Ingar Sletten Kolloen, er også historien om norsk matkultur og tv-mediets gjennombrudd i Norge. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Ingrid Espelid Hovigs stemme og blide fjes er prentet inn i flere generasjoner nordmenn gjennom Ingrids lange liv på fjernsynet. Hun ble født på Askøy i juni 1924 og viste seg tidlig å være flink til alt som foregikk på kjøkkenet, særlig oppvasken. Da krigen kom, var Ingrid 16 år. Hun fikk jobb hos Jane Mykle, og senere stelte hun for to søstre i Sandviken før hun bestemte seg for å søke seg til Statens Lærerskole for Husstell på Stabekk.

Et tiår senere søkte hun jobb i NRK og ble ansatt som programredaktør med ansvar for forbrukerstoff og mat. Gjennom sitt arbeid i NRK forandret hun norske matvaner.

I det private skulle det ta lang tid før Ingrid møtte den store kjærligheten, det gjorde hun som 49-åring da hun traff arkitekten Jan Inge Hovig. Ingrids liv er ikke skånet for stor sorg og dramatikk, men det er hennes arbeidsglede og optimisme som har preget livet hennes.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 348
ISBN: 9788281881259
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger