Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De andres liv

«... ein rå illustrasjon av reality-TV si skuggeside» «Å lesa denne boka var som terapi for oss internettavhengige. Eg får lyst å kasta mobilen på sjøen og ta meg ein lang dusj.»

Heidi Brakvam, Framtida

En ung kvinne har jobbet pa? en reality-innspilling som aldri ble sendt pa? tv. Hun isolerer seg hjemme med tv-en pa? hele døgnet mens hun bedriver en endeløs scrolling langt inn i de usosiale krokene pa? nettet. Les mer

429,-
Sendes innen 3 virkedager
En ung kvinne har jobbet pa? en reality-innspilling som aldri ble sendt pa? tv. Hun isolerer seg hjemme med tv-en pa? hele døgnet mens hun bedriver en endeløs scrolling langt inn i de usosiale krokene pa? nettet. Mens regningsbunken vokser og NAV maser, rømmer hun inn i andre menneskers liv. Men hva er virkelig, og hva er iscenesatt? Og hva var det som gikk sa? fryktelig galt pa? innspillingen?

Romanen De andres liv handler om den totalt dominerende reality-tv-sjangeren, om ensomhet og om hvem som skal være publikum na?r alle sta?r pa? scenen. Den gir en na?deløs beskrivelse av en samtid der behovet for a? bli sett fører folk ut i et bunnløst forfall og en total ydmykelse.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
155
ISBN
9788202791810
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
De andres liv
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

«... ein rå illustrasjon av reality-TV si skuggeside» «Å lesa denne boka var som terapi for oss internettavhengige. Eg får lyst å kasta mobilen på sjøen og ta meg ein lang dusj.»

Heidi Brakvam, Framtida

«Satirisk roman om grensesprengende TV-underholdning der kynismen hagler over nysgjerrige kikkere og hemningsløse deltakere.» «... en svart satire om våre dagers oppdiktede reality-fantasier» «De andres liv drypper av besk satire. Innimellom er det morsomt og treffende observert.»

Inger Bentzerud, Dagbladet

«Ida Fjeldbraaten greier å la realityfigurane både more oss og gjere oss klokare. Det er ei gammal og god oppskrift på ei god bok.»

Marta Norheim, Morgenbladet

«... et stykke velskrevet, underholdende fråtsing i elendighet og lidelse.»

Even Teistung, Klassekampen

«Ida Fjeldbraaten har skrive ei uroande soge om kvar vi er på veg» «Romanen er for truverdig til å vere rein satire og for langt strekt til å vere rein realisme. Balansen er elegant turnert...» «Når forfattaren kan opne så ulike avdelingar i verktøykassa si, er det imponerande»

Ingvild Bræin, Dag og Tid

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De andres liv:

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
390,- 429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Matilda
3 for 2

Matilda

Roald Dahl
Innbundet 
99,- 279,-
 
Villdyr
3 for 2

Villdyr

Håkon Marcus
Innbundet 
169,- 299,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 
Mira
3 for 2

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
99,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv