God nettskriving

; Jon Mjølhus

Denne boka er ment som en veiviser til dem som ønsker å lære mer om hvordan vi skriver på nett. God nettskriving handler om hvordan du kan utnytte journalistikkens verktøykasse og virkemidler til å kommunisere bedre i nettmediet. Les mer
Vår pris
368,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 368,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Denne boka er ment som en veiviser til dem som ønsker å lære mer om hvordan vi skriver på nett. God nettskriving handler om hvordan du kan utnytte journalistikkens verktøykasse og virkemidler til å kommunisere bedre i nettmediet.


Internett er blitt betegnet som den største medierevolusjonen siden trykkekunsten. Virkemidler og verktøy som tidligere var forbeholdt de store mediehusene, kan i dag brukes av alle til å publisere meninger, produktinformasjon og nyheter. Resultatet er en rekke nye skribenter som må forholde seg til publisering - i et helt nytt medium.


Boka er ment å fungere som et praktisk oppslagsverk i det daglige informasjonsarbeidet. Den inneholder en rekke eksempler på god og dårlig nettskriving samt praktiske tips om hvordan du presenterer innhold på nett.


Sentrale elementer i boka er


særtrekk ved nettet som kommunikasjonskanal skriveteknikk på nettet tips og råd om presentasjonsform nettet som verktøy for informasjonssanking redaktøransvar, kildekritikk og sitatrettBoka egner seg godt for webredaktører, journalister, informasjonsansvarlige og andre som jobber med innhold på Internett.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 229
ISBN: 9788202235017
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger