Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kommunikasjon og samarbeid

utvikling av relasjonskompetanse

Psykisk helsearbeid- teorier og arbeidsmåter er skrevet for deg som tar videreutdanning i psykisk helsearbeid på Fagskolen HS.

Boka omhandler utbredelse og klassifisering av psykiske lidelser og relaterte tilstander, arbeidsprosessen i psykisk helsearbeid, behandlings- og omsorgsmodeller, samt tiltak. Les mer

679,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Psykisk helsearbeid- teorier og arbeidsmåter er skrevet for deg som tar videreutdanning i psykisk helsearbeid på Fagskolen HS.

Boka omhandler utbredelse og klassifisering av psykiske lidelser og relaterte tilstander, arbeidsprosessen i psykisk helsearbeid, behandlings- og omsorgsmodeller, samt tiltak. I tillegg tar boka for seg psykiatriens historie, normalitet og avvik, ulike forståelsesmodeller for psykiske lidelser og brukermedvirkning.

Den inngår i en serie på to bøker som til sammen dekker læreplanen i videreutdanning i psykisk helsearbeid. Den andre boka heter "Kommunikasjon og samhandling - utvikling av relasjonskompetanse".

Psykisk helsearbeid - teorier og arbeidsmåter er også aktuell for andre utdanninger innenfor helsesektoren, samt som faglig oppdatering for fagfolk som arbeider i psykiatrien.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
163
ISBN
9788204096661
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
21 x 17 cm
Serie
Videreutdanning i psykisk helsearbeid

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kommunikasjon og samarbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv