Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Menneskets funksjonelle anatomi

med hovedvekt på bevegelsesapparatet

«Alt i alt er «Menneskets funksjonelle anatomi» en svært god lærebok i anatomi. Den inneholder alt man trenger å vite, pakket inn i en passe tykk bok med fin layout og fint format. Grundig, presis og så "lettlest" som en tung anatomilærebok overhodet kan være. [...] Først og fremst er det en lærebok som gir en oversiktlig og god innføring for alle som vil lære seg anatomi, og det lykkes den godt i å få til.»

Nikolai Bakketun, Æsculap 5/2010

I «Menneskets funksjonelle anatomi» (3. utgave) er et stort antall figurer fra forrige utgave erstattet av tydeligere, mer informative og brukervennlige figurer. Dette gjelder spesielt i kapitlene som omhandler muskler, ledd og årer. Les mer

1399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I «Menneskets funksjonelle anatomi» (3. utgave) er et stort antall figurer fra forrige utgave erstattet av tydeligere, mer informative og brukervennlige figurer. Dette gjelder spesielt i kapitlene som omhandler muskler, ledd og årer. Det er også gjort en rekke oppdateringer i teksten, blant annet nye tekstbokser med oppdatert kunnskap, og boka har fått nytt format og ny layout.

Boka er velegnet for alle som trenger grunnleggende kunnskap om menneskets funksjonelle anatomi, som studenter i medisin, odontologi, fysioterapi, mensendieck og ergoterapi samt studenter ved Norges Idrettshøgskole og de pedagogiske høgskolene som gir utdanning i idretts- og helsefag.

Medlemsvurdering:
Dette er virkelig ei god og norsk anatomibok man som medisinstudent nesten er nødt til å ha i hylla. Den er rikelig illustrert med figurer tilhørende teksten. Den er stappfull av god, medisinsk nomenklatur på korrekt latin. Etter min vurdering inneholder den det man trenger å vite. Boka er nok skrevet for flere enn medisinstudenter. Kapitler som embryologi og cellebiologi kunne kanskje vært utelatt, da man må ha egne lærebøker i dette likevel. For andre helsefagarbeidere vil kapitlene gi en oversikt over dette på en enkel måte. I sin helhet: Komprimert, lettlest og veldig pedagogisk bygd opp.

Legestudent

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
782
ISBN
9788202316327
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
27 x 21 cm

Anmeldelser

«Alt i alt er «Menneskets funksjonelle anatomi» en svært god lærebok i anatomi. Den inneholder alt man trenger å vite, pakket inn i en passe tykk bok med fin layout og fint format. Grundig, presis og så "lettlest" som en tung anatomilærebok overhodet kan være. [...] Først og fremst er det en lærebok som gir en oversiktlig og god innføring for alle som vil lære seg anatomi, og det lykkes den godt i å få til.»

Nikolai Bakketun, Æsculap 5/2010

Kunders vurdering

L
Legestudent – 30.11.2010

– Dette er virkelig ei god og norsk anatomibok man som medisinstudent nesten er nødt til å ha i hylla. Den er rikelig illustrert med figurer tilhørende teksten. Den er stappfull av god, medisinsk nomenklatur på korrekt latin. Etter min vurdering inneholder den det man trenger å vite. Boka er nok skrevet for flere enn medisinstudenter. Kapitler som embryologi og cellebiologi kunne kanskje vært utelatt, da man må ha egne lærebøker i dette likevel. For andre helsefagarbeidere vil kapitlene gi en oversikt over dette på en enkel måte. I sin helhet: Komprimert, lettlest og veldig pedagogisk bygd opp.

s
stud.med. – 20.01.2005

– Til nå har jeg mest brukt boka i bevegelsesapparat-kurset. Der egner den seg godt som et kortfattet og presist norsk alternativ til lærebok/oppslagsverk. Da snakker jeg om teksten. Som andre har nevnt har boka oppriktig sagt elendige illustrasjoner, som ser ut som dårlig kopierte blyantskisser. De gir rett og slett ikke noe læringsutbytte. Men teksten er god, og et fag som anatomi er ikke først og fremst et lesefag, etter min mening. Boka er veldig knapp utover bevegelsesapparatet. Boka har to store pluss i at benevnelsen er på norsk og latin, og dermed slipper man å bruke ekstra tid på å lære dette og å rydde opp i misforståelser, som man må med engelske alternativer. Jeg er rimelig fornøyd med boka, men syns ikke at den tilsvarer den stive prisen siden bruksområdet er noe knapt og boka ikke kan brukes som selvstendig læreverk.

1
1.års med.stud – 14.01.2005

– Jeg anmelder denne boka som 1.års medisinstudent. Den er oversiktlig, grei og ikke minst på norsk. Når det gjelder anatomi synes jeg det er veldig greit å lese i en norsk bok, noe som også går raskere. Dette pga en del begrep og uttrykk som man direkte får på norsk istedet for å måtte slå opp i ordbok! Dessuten er dette ei billig bok i forhold til flere andre på samme tema. Det er også verd å nevne at latinske ord er med, så man slipper å slå dem opp! Boka dekker bevegelsesapparatet, men når det kommer til indre organer, strekker den ikke. Med et bra atlas for hånden (sobotta eller netter) blir det likevel ingen problem. Boka kan til tider vare litt rotete og med noe dårlige tegninger. Alt i alt en helt grei bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Menneskets funksjonelle anatomi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv